There’s a new sheriff in town

 

 

Cowboys is een recruitment marketing bureau uit Amsterdam, opgericht door Sem Zijlstra, Wouter Aijtink en Lars Wetemans in 2020. Wij helpen organisaties bij het opzetten van wervingscampagnes op vacaturesites, social media, Google en nieuwe media als TikTok en Spotify.

Cowboys is een team van 15 digital minded creatieven met een arendsoog voor detail. We streven ernaar de meest aansprekende en kostenefficiënte wervingscampagnes neer te zetten. Samen.

Ons team

Sem Zijlstra
Chief Executive Sheriff

Wouter Aijtink
Chief Operating Sheriff

Lars Wetemans
Chief Marketing Sheriff

Julia Sitompul
Content Sheriff

Charles de Poorter
Online Marketing Sheriff

Isabel van Kouwen
Design Sheriff

Daan Jasperse
Online Marketing Deputy

Dirk Bruin
Recruitment Marketing Consultant

Eline van der Haar
Copywriting Sheriff

Etienne Looije
Marketing Deputy

Ian van Dijk
Online Marketing Deputy

Monique Blom
Design Deputy

Isabelle Glas
Design Deputy

Lioz David
Design Deputy

Floortje Bos
Online Marketing Deputy

Kom jij ons team versterken?

Dit is wat onze klanten
over Cowboys zeggen.

- Jan Karel, Cooble -

“De dames en heren van Cowboys.nl hebben zich geworpen op de nieuwe positionering van Cooble. De bij de verscherpte koers horende aanpassingen in huisstijl, social media positionering en website hebben ze ook voor hun rekening genomen.
Een leuk team met professionals is aan de slag gegaan. Heldere projectomschrijving, goede afspraken en top kwaliteit. Als bijkomend voordeel snappen de Cowgirls en Cowboys onze markt, daarom is een half woord vaak genoeg.
Aanrader!”

- Dennis Technicom -

“Werken met :face_with_cowboy_hat: is de nieuwe standaard. Voordat ik met deze partij samenwerkte was inzicht en transparantie in marketing budgetten ondenkbaar. Sinds wij overgestapt zijn naar :face_with_cowboy_hat: krijgen wij niet alleen de juiste insights maar weten wij ook hoe wij nog doeltreffender onze klanten kunnen helpen.”

- Vincent, Blueskills -

Nog niet eerder meegemaakt dat een recruitment marketing bureau zo goed aanvoelt wat wij willen en dat ook op die manier weet te realiseren in de uitingen. Daarnaast is het samenwerken met Cowboys echt een feestje.

Howdy, partner!

Het is tijd voor verandering.
Neem contact op met onze sheriff.