Meer kwalitatieve leads met de nieuwe functie van LinkedIn: Job Posts

25 maart 2022, 16:04 –

Het zal bedrijven die op zoek zijn naar nieuw talent niet ontgaan zijn: de huidige arbeidsmarkt is krap! Het vinden van geschikte kandidaten is een uitdaging, zelfs voor ervaren recruiters. De marketingbudgetten rijzen de pan uit en dat is ook Linkedin niet ontgaan. Mede daarom rolt Linkedin een aantal nieuwe functionaliteiten uit die je meer controle en flexibiliteit geven over de vacatures: Job Posts. We vertellen je er graag meer over!

LinkedIn Jobs'  toegevoegde waarde

LinkedIn Jobs’ toegevoegde waarde 

Meer vacatures online met Linkedin Job Posts

Via het huidige Job Slots kunnen bedrijven maximaal één vacature gratis plaatsen op hun bedrijfsprofiel. Vanaf nu kun je met Job Posts als bedrijf oneindig veel vacatures op Linkedin plaatsen. Staan daar cruciale rollen tussen die op korte termijn vervuld moeten worden, dan kun je deze promoten. Cowboys zorgt samen met Linkedin voor kwalitatieve leads. 

Job Posts vult Job Slots aan met extra functionaliteiten

Job Posts biedt veel meer vrijheid dan Job Slots. Job Posts biedt de mogelijkheid om wel een prioriteit te geven aan specifieke cruciale rollen en geeft je de flexibiliteit om het budget anders in te zetten binnen de verschillende seizoenen. In sommige branches heb je nou eenmaal in het ene seizoen meer mensen nodig dan in het andere seizoen. Daarnaast maakt Linkedin het visueel hoeveel kandidaten je kunt verwachten voor een vacature. Dit doen zij op basis van historische campagne data.

Een functionaliteit waar wij bij Cowboys erg blij van worden is dat je alleen nog betaalt voor de performance bij Linkedin.

 

Hoe werken Job Posts?

Wil je meer uit Job Posts halen?

Wil je ook jouw vacatures op Linkedin plaatsen, flexibiliteit ervaren en meer kwalitatieve leads uit Linkedin halen? Mooi! Wij ook. Wij weten exact hoe we Job Posts effectief inzetten voor het beste resultaat voor jouw bedrijf. Wil je ook gebruik maken van Job Posts? Neem contact op met Cowboys. Wij helpen je graag het meeste uit jouw recruitment activiteiten te halen.

Howdy, partner!

Het is tijd voor verandering.
Neem contact op met onze sheriff.

Hoe werken wij       Services       Pricing       Missie          Vacatures        Over ons       Contact       Case

Copyright © 2022 Cowboys.nl BV. All Rights Reserved.
Privacy Policy  | Algemene voorwaarden